Mar 18 2018

AMBOSS – učit se snadno, rychle a efektivně

Drahé kolegyně, drazí kolegové,

máme velkou radost, že vám můžeme představit AMBOSS – vzdělávací platformu plnou důležitých a nepostradatelných informací nejen pro studium, ale také pro navazující lékařskou praxi či přípravu na zkoušky USMLE – krok 1, 2 a 3. Systém AMBOSS nabízí tzv. Qbank – obsáhlý soubor otázek testového typu k procvičování, interaktivní knihovnu, přes 750 učebních karet a mnoho dalšího. Více informací o samotné vzdělávací platformě naleznete na www.amboss.com. 

No a teď ta nejlepší zpráva – AMBOSS ve spolupráci s Lékařskou fakultou MU nabízí studentům LF zkušební verzi od 1. března do 1. dubna 2018 ZCELA ZDARMA. Stačí se jen přihlásit přes tento link, kde najdete také stručný návod, jak na to: www.amboss.com/row/campus/201802-masaryk.

A co bude dál? Po vypršení platnosti zkušební verze se naskytnou dvě možnosti – můžete si zakoupit Standardní balíček (Standard Access package) se slevou 20 % (to znamená 36 $ namísto běžných 45 $ za rok), anebo Extra balíček (AMBOSS Plus package), na který lze získat slevu až 50 % (to, o kolik procent se vám cena sníží, závisí na počtu studentů, kteří projeví o tento balíček zájem; tedy > 5 studentů = 15% sleva, > 30 studentů = 30% sleva a > 50 studentů = 50% sleva). Po přihlášení se do zkušební verze vám bude zaslán email s nabídkou obou balíčků a možností jejich zakoupení s avizovanou slevou.

V případě, že byste měli nějaké doplňující otázky, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám vše vysvětlíme.

Váš SKAS LF MU

Leave a Reply

Your email address will not be published.