May 10 2018

Vyhlášení doplňujících voleb do SKAS LF MU

Milí studenti!

 

Zajímá vás dění na fakultě?

Trápí vás některé věci a nespokojíte se s pouhým stěžováním?

Chcete mít přehled a efektivně jednat s akademiky o případných změnách?

 

Pak máme nabídku přímo pro vás! Ode dne 4. 5. jsou přijímány kandidatury do Studentské komory Akademického senátu Lékařské fakulty Masarykovy univerzity. Sběr kandidatur potrvá do 11. 5. 2018 (včetně), přičemž jsou volné dva mandáty. Jeden pro volební obvod VI. – Všeobecného lékařství a navazujícího postgraduálního studia, a druhý pro programy bakalářské a magisterské navazující, tedy VII. volební obvod. V týdnu od 14. do 21. května následně proběhne hlasování prostřednictvím aplikace E-volby v rámci informačního systému, o jehož odstartování vás budeme také informovat.

Pokud jste to právě vy, kdo by rozhodně neměl v senátu chybět, zašlete svoji kandidaturu o délce maximálně 1500 znaků na adresu koscik@med.muni.cz a v kopii na adresu 416813@mail.muni.cz.

Máte-li jakýkoliv dotaz, neváhejte se obrátit buď na výše zmíněné adresy, nebo na členy SKAS LF MU. Více informací naleznete v příloze tohoto příspěvku. Děkujeme všem za zájem a těšíme se na vás, naše budoucí kolegy, kterým není osud fakulty a hlavně studentů lhostejný.

 

Vaše Studentská komora AS LF MU

 

Comments are closed.