V4 Warszawa

Ve dnech 20. února až 22. února 2024 se uskutečnilo finální setkání partnerů projektu V4 na Lazarski univerzitě, kde byla zdůrazněna významná spolupráce a rozvoj sítě simulačních center.

13. 3. 2024

Bez popisku

Navzdory výzvám, jako byla třeba stávka zemědělců nebo individuální přístup polských policistů, bylo setkání úspěšné. Předchozí setkání v Košicích, Szegedu a Brně posloužila jako inspirace i pro setkání a koncept simulační výuky ve Varšavě.

Na Lazarski univerzitě byl představen inovativní koncept standardizovaného pacienta. Účastníci získali přehled o výuce komunikačních dovedností, která je na Lazarski univerzitě praktikována. Následně byla provedena ukázka simulace, kde studenti představili sdělení negativní zprávy s vlastní zpětnou vazbou na průběh a koncept výuky.

Program pokračoval představením Simulačního centra v Poznani pod vedením Marka Dubrowskiho a diskuzemi o palčivých tématech simulační problematiky. Po této odborné části následovala pro všechny zúčastněné odměna v podobě prohlídky starého varšavského města a gastronomická exkurze do tajů polské kuchyně. Setkání zakončilo projektovou spolupráci všech partnerů a otevřelo cestu k další spolupráci nejen v Evropě, ale i s dalšími simulačními centry po celém světě. Závěrečná zpráva bude zpracována do poloviny dubna 2024.

Jsme hrdí, že naše SIMU se mohlo podílet na projektu vzájemné inspirace evropských simulačních center a může se tak čerpat nové podněty pro zlepšení, inovace a rozvoj výuky a nabídku širokého portfolia kurzů.

Těšíme se na další výzvy!

Fotogalerie Visegrad Fund V4 v Brně


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info