Paprskáři
Kolik stojí lineární urychlovač? A proč jedou ozařovny na dvě směny? I na tyto otázky odpoví host prof. Pavel Šlampa ve 45. díle podcastu STETOSKOP.
Po novém roce většina z nás si dává předsevzetí jíst zdravěji. Kdo nám k tomu může pomoct představíme v 16. dílu podcastu STETOSKOP.
Zveme Vás ke stolu – bude hostina! Ale nejprve si to uvaříme… vezmeme Vás do kuchyně a také do učeben, kde své široké znalosti získávají skuteční odborníci na výživu.
O náročnosti studia, o těžkých zkouškách, ale i fajn praxích nám přišli popovídat: Mgr. Martin KROBOT, asistent Ústavu ochrany a podpory zdraví, Judita Tóthová, studentka 3. ročníku bakalářského programu Nutriční terapeut a Silvia Janovská, studentka 2. ročníku navazujícího magisterského programu Výživa dospělých a dětí. Tak hurá ke stolu a dobrou chuť! Totiž – Dobrý poslech!
Podcastem STETOSKOP přibližujeme širší veřejnosti život na naší fakultě, představujeme zajímavé vědecké projekty, občas nakoukneme pod plášť nejen doktorskému studiu, zpovídáme významné osobnosti z řad studentů, absolventů i zaměstnanců. A velkým přáním zůstává se inspirací středoškoláků pro studium na naší fakultě.
Přejeme příjemný poslech. Nasaďte si sluchátka, my nasazujeme STETOSKOP.
Kolik stojí lineární urychlovač? A proč jedou ozařovny na dvě směny? I na tyto otázky odpoví host prof. Pavel Šlampa ve 45. díle podcastu STETOSKOP.
MUNI otevírá možnosti. Jaké možnosti se během studia a po jeho absolvování otevřely MUDr. Janu Kocandovi a jaké možnosti při studiu využívá studentka Klára Menšíková? Díl videopodcastu na naší fakultě byl natáčen na operačním sále v Simulačním centru LF MU.