Soutěž

Dej nám zpětnou vazbu a vyhraj ceny z našeho MEDshopu!

Uspořádali jsme pro uchazeče dotazníček s požadavkem na krátkou zpětnou vazbu k proběhnutým Dnům otevřených dveří. Z našeho fakultního MEDshopu jsme vybrali pár kousků, které budou slušet nejen při studiu na fakultě, ale i doma či na pikniku.

Soutěžní řád pro soutěž v rámci Dne otevřených dveří 2022 na LF MU
  1. Soutěž v rámci Dne otevřených dveří 2022 na LF MU (dále jen „DOD 2022) je organizována Masarykovou univerzitou, Žerotínovo nám. 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224, DIČ: CZ00216224, Lékařskou fakultou, se sídlem Kamenice 753/5, 625 00 Brno.
  2. Tato soutěž je určena pro uchazeče o studium na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity (dále jen „LF MU“).
  3. Každý účastník soutěže se může přihlásit pouze jednou.
  4. Za přihlášení do soutěže je považováno odeslání vyplněného dotazníku na webové stránce k DOD 2022.
  5. O 3 vítězích soutěže rozhodne losování. Losování proběhne na konci června po přijímacích zkouškách.
  6. Výherci budou informováni na zadaný e-mailový účet v rámci odpovědního formuláře. Ceny budou k vyzvednutí po předchozí domluvě na Oddělení pro komunikaci a vnější vztahy, pavilon B17.
  7. Soutěžící se přihlášením do soutěží potvrzuje, že souhlasí bez výhrad s podmínkami uvedenými v těchto pravidlech soutěže.
  8. V souvislosti se soutěží bude zmiňováno pouze křestní jméno účastníka, ročník a obor studia., nebo nebude účastník označený vůbec.
  9. Každý účastník soutěží LF MU uděluje souhlas se zpracováním těchto osobních údajů: jméno a příjmení.
  10. Jméno, příjmení, je možné zpracovat na základě uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem organizace a vyhodnocení soutěže. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu trvání a vyhodnocování soutěže.
  11. Přihlášením do soutěže bere účastník na vědomí, že Lékařská fakulta MU jakožto správce osobních údajů bude zpracovávat účastníkem uvedené osobní údaje v rozsahu jméno a příjmení. Bez poskytnutí těchto údajů nemůže být účastník do soutěže zaregistrován.
  12. Účastí v soutěži bere účastník na vědomí, že osobní údaje jím poskytnuté zpracovává Lékařská fakulta MU s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováváním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a zákona 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje, které Lékařská fakulta MU shromažďuje o účastnících, nebudou poskytnuty žádné třetí straně, s výjimkou případů a pro účely, kdy tuto povinnost ukládá zákon.

Děkujeme, že jste s námi strávili čas. Zůstaňme spolu v kontaktu

Děkujeme, že jste si našli čas a prošli si všechny informace, které potřebujete pro jedno z nejdůležitějších rozhodnutí v životě. A tím je volba povolání. Věříme, že díky jsme Vám poskytli dostatek materiálů a že k nám podáte přihlášku ke studiu, zúčastníte se přijímacího řízení a po zápisu v podzimním semestru 2022 nastoupíte ke studiu.

INSTAGRAM LF MU FACEBOOK LF MU FB SKUPINA MEDIPULCI LinkedIn

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info