Dny otevřených dveří

a Live Chat Days

Díky za návštěvu Dnů otevřených dveří, které se konaly 20. a 24. ledna 2024

Sobota a středa, 20. a 24. ledna 2024, to číselné spojení se dobře pamatuje i dobře vypadá. Právě v tyto dny jsme letos přivítali zájemce o studium přímo tam, kam někteří z nich za pár měsíců zamíří už se statusem vysokoškolského studenta. Během Dnů otevřených dveří se jim otevřely chodby kampusu, učebny, knihovna, Anatomické muzeum i prostory Simulačního centra. Oficiálně registrovaných účastníků byly více než dvě tisícovky, s doprovodem rodičů jich dorazilo přes dva a půl tisíce. Všichni zaregistrovaní na DOD mají možnost vyhrát mikinu díky zodpovězení formuláře, který je součástí odeslaného newsletteru.

Přečtěte si více

Bez popisku

LIVE CHAT DAYS

Únorové Live Chat Days jsou připraveny! I v Každý čtvrtek si můžete online povídat se studenty jednotlivých studijních programů i se studijními referentkami ke všemu, co vás zajímá k programům i třeba přijímacímu řízení.

Všechny chaty začínají v 17 hodin a trvají 60 minut. Neváhejte, sepište si dotazy a pak se neostýchejte ptát. Odkazy pro připojení budou vkládány do akcí v kalendáři postupně.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info