Relations between polyphenols content and antioxidant activity in the vine grapes and leaves

Název česky Vztah mezi obsahem polyfenolů a antioxidační aktivitou ve vinných hroznech a listech
Autoři

BALÍK Josef KYSELÁKOVÁ Marie VRCHOTOVÁ Naděžda TŘÍSKA Jan KUMŠTA Michal VEVERKA Jaromír HÍC Pavel TOTUŠEK Jiří LEFNEROVÁ Danuše

Rok publikování 2008
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
Obor Potravinářství
Klíčová slova vine grapes; vine leaves; stems; downy mildew; powdery mildew; grey mould; piceid; resveratrol; caftaric acid; catechin; epicatechin; photochemiluminiscence; DPPH; FRAP
Popis Výskyt a obsah některých polyfenolických sloučenin v bobulích, stopkách a listech vinné révy a jejich antioxidační aktivita byly hodnoceny. Tři bilé a tři modré odrůdy révy byly zkoumány.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info