Děti v kuchyni vítány. Metodická pomůcka pro vedení kroužků přípravy pokrmů.

Warning

This publication doesn't include Faculty of Medicine. It includes Faculty of Education. Official publication website can be found on muni.cz.
Authors

KOŠŤÁLOVÁ Alexandra MUŽÍKOVÁ Leona NIKLOVÁ Anna PACKOVÁ Anna

Year of publication 2017
MU Faculty or unit

Faculty of Education

Citation
Description Publikace je určena pro smysluplné vedení kroužků vaření, jejichž cílem je učit děti poznávat suroviny, jejich vlastnosti, chutě, vůně, vhodné kombinace, ale rovněž získávat např. dovednosti, jak si sestavit denní jídlo tak, aby bylo složeno ze všech potřebných živin. Tyto znalosti a dovednosti by děti mohly získávat i v rámci pracovních činností (příprava pokrmů), do kterých tato problematika rovněž spadá. Metodika je zaměřena na žáky 1. - 5. ročníků ZŠ. Je však možné, aby receptury či aktivity byly využity také v rámci výuky na 2. stupni ZŠ.

You are running an old browser version. We recommend updating your browser to its latest version.

More info