Cesta krve
V 84. díle podcastu Stetoskop se zaměříme s primářkou Transfuzního a tkáňového oddělení FN Brno doktorkou Hanou Lejdarovou na to, co se děje s krví po jejím odběru dárcům.
Lékařská fakulta MU, Agronomická fakulta MENDELU v Brně a Chemická fakulta VUT v Brně pod záštitou Společnosti pro výživu si dovolují pozvat všechny zájemce na 12. studentskou konferenci Výživa, potraviny a zdraví 2021, která se bude konat 25. 6. 2021 od 9.00 a bude probíhat v on-line režimu.
Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.
Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 21. června 2021 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 23. června 2021. Samotná konference se koná 25. června prostřednictvím online připojení.
Odbornými garanty konference jsou:
Přihlášku naleznete v kalendáři na tomto odkazu.
V 84. díle podcastu Stetoskop se zaměříme s primářkou Transfuzního a tkáňového oddělení FN Brno doktorkou Hanou Lejdarovou na to, co se děje s krví po jejím odběru dárcům.
Přinášíme vám výběr toho nejzajímavějšího, co se na naší fakultě událo v oblasti vědy a výzkumu v říjnu 2025.