Studentská konference Výživa, potraviny a zdraví 2022

  • 24. června 2022
    9:00
  • LF MU, Kamenice 753/5, 625 00 Brno

Lékařská fakulta MU, Agronomická fakulta MENDELU v Brně a Chemická fakulta VUT v Brně pod záštitou Společnosti pro výživu si dovolují pozvat všechny zájemce na 13. studentskou konferenci Výživa, potraviny a zdraví 2022, která se bude konat 24. 6. 2022 od 9.00 na Ústavu veřejného zdraví LF MU.

Konference je určena k prezentaci těch nejlepších právě obhájených bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských, gastronomie a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, technologie a chemie potravin a zdraví. Setkání studentů z těchto oborů přináší pohled na širokou problematiku výživy, na její pestrost a propojenost.

Autoři se mohou přihlásit k aktivní účasti do 21. června 2022 zasláním přihlášky, k pasivní účasti je termín pro odevzdání přihlášky do 23. června 2022. Samotná konference se koná 24. června, vstup je volný.

Odbornými garanty konference jsou:
Prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně

Sdílení události

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info