Paprskáři
Kolik stojí lineární urychlovač? A proč jedou ozařovny na dvě směny? I na tyto otázky odpoví host prof. Pavel Šlampa ve 45. díle podcastu STETOSKOP.
V posledním letošním díle podcastu STETOSKOP zavítáme do kuchyně. A to trošku netradičně. Čím například můžeme obohatit svůj jídelníček? A jak kvalitní by měla být strava těhotných žen a jak zlepšovat jejich edukaci v oblasti výživy?
Asi už máte napečeno a chystáte se připravovat klasické sváteční menu. Co kdybyste ale změnili pár ingrediencí a zkusili ještě něco netradičního? Nové gastronomické zážitky představí dr. Ondřej Zvěřina a poví nám, proč se na jídlo nešlape.
A když se blíží ty svátky, měly by se nastávající maminky řídit heslem "jím za dva" v kvantitativní, anebo kvalitativní rovině? Co doporučí ženám v očekávání Nutriční terapeut Mgr. Martin Krobot, předseda České asociace nutričních terapeutů? Pánové ale zdaleka na to nebyli sami, k mikrofonům s nimi usedly i jejich studentky Martina Krulíková a Šárka Lindovská, členky úspěšných týmů.
V tomto textu jsme odtajnili dva názvy projektů našich studentů Nutriční terapie „Na jídlo se nešlape“ a „Jím za dva“. Oba totiž ovládly letošní ročník cen Angeliny University Award! Více o oceněných projektech se dočtete zde.
Kolik stojí lineární urychlovač? A proč jedou ozařovny na dvě směny? I na tyto otázky odpoví host prof. Pavel Šlampa ve 45. díle podcastu STETOSKOP.
MUNI otevírá možnosti. Jaké možnosti se během studia a po jeho absolvování otevřely MUDr. Janu Kocandovi a jaké možnosti při studiu využívá studentka Klára Menšíková? Díl videopodcastu na naší fakultě byl natáčen na operačním sále v Simulačním centru LF MU.