Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices

Název česky Zajištění bezpečnosti ovocno-zeleninové šťáv ošetřením vysokým tlakem
Autoři

HOUŠKA Milan STROHALM Jiří TOTUŠEK Jiří LEFNEROVÁ Danuše VRCHOTOVA Naděžda GABROVSKA D. OTOVA B. GRESOVA P.

Rok publikování 2007
Druh Článek v odborném periodiku
Časopis / Zdroj High pressure research
Fakulta / Pracoviště MU

Lékařská fakulta

Citace
Doi http://dx.doi.org/10.1080/08957950601082524
Obor Potravinářství
Klíčová slova food safety; high pressure; fruit vegetable
Popis The food safety issues of the high pressure pasteurized fruit/vegetable juices are in focus of the paper. The development of HACCP system for production of carrot, red beet and apple/brocoli/orange juice is given together with results of analysis of samples, challenge testing and storage tests. Also the anti-mutagenic activity in vitro tests are presented.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info