Hmotnostní ztráty mletého masa při různých druzích tepelné úpravy

Varování

Publikace nespadá pod Lékařskou fakultu, ale pod Přírodovědeckou fakultu. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

MACHARÁČKOVÁ B. BEDNÁŘ J. DOLEŽALOVÁ J. JEŽEK F. KAMENÍK J. HARUŠTIAKOVÁ Danka

Rok publikování 2022
Druh Kapitola v knize
Fakulta / Pracoviště MU

Přírodovědecká fakulta

Citace
Popis Vliv obsahu soli na hmotnostní ztráty mleté krkovice – sekané (400 g porce masa mleté na desce řezačky 5 mm) byl analyzován pomocí t-testu. Vliv hrubosti mletí a obsahu soli na hmotnostní ztráty u 100 g porcí mletého masa byl sledován pomocí faktorové ANOVA následované post hoc Tuckeyho testem v případě, že ANOVA odhalila statisticky významné rozdíly. Všechny statistické testy byly vyhodnoceny na hladině významnosti ? = 0,05.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info