Juniorská akademie LF MU

„Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra!“

Láká vás studium na LF MU? Chcete vědět, jaké to je, ale nejste v tom správném věku?

U nás na věku nezáleží. Důležité je nadšení pro přírodní vědy, bystrá mysl a schopnost přesné práce s daty. Díky Juniorské akademii LF MU můžete studovat vysokoškolskou látku už teď. Zapište se do kurzů. Nahlédněte do stylu výuky vysněných oborů. Ochutnejte to nejzajímavější z vysokoškolských přednášek a načerpejte inspiraci. Vedle toho, že se mnoho naučíte, můžete už teď objevit vaše osudové téma. To pak hlouběji prozkoumejte při psaní práce SOČ. Začít s výzkumem je snazší než se může zdát. My vám s tím pomůžeme. Povedeme vás krok za krokem a poskytneme vám oporu při práci na smysluplných projektech. Nebojte se nám napsat na akademie@med.muni.cz, jsme tu pro vás!

Kdo jsme

Juniorská akademie LF MU je líhní talentů. V programu určenému pro talentované středoškoláky se můžete v kurzech a při psaní práce SOČ vyprofilovat. Úspěšné SOČky jsou navíc odměněny bodovou bonifikací. To vám může výrazně pomoci při přijímacím řízení na LF MU. Na naší fakultě přikládáme velký význam spolupráci se středními školami a pedagogy přírodních věd. Chceme ještě mnohem více otevírat fakultu talentovaným a motivovaným studentům biologie, chemie, fyziky a matematiky již v předuniverzitním věku.

Co nabízíme

Nabízíme útočiště, vedení, nejmodernější techniku pro váš výzkum a know-how z univerzitního výzkumu. Každý semestr přinášíme novou nadílku kurzů, praktických seminářů v laboratořích a exkurzí do lékařských sbírek.

Aktuální nabídku kurzů

Sledujte náš web i sociální sítě a buďte v obraze!

WEB INSTAGRAM Facebook FB SKUPINA MEDIPULCI

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info