Magisterské studijní programy

Všeobecné lékařství

Chcete přijít na kloub tomu, jak funguje lidské tělo a zároveň pomáhat lidem v nelehkých situacích? Jako absolvent Všeobecného lékařství najdete široké uplatnění ve všech lékařských oborech, kde můžete pokračovat ve specializačním vzdělávání. Práci najdete v lůžkových zařízeních, ambulantní sféře a hygienické službě. Působit můžete ale také jako vědečtí pracovníci, věnovat se komerčním aktivitám ve zdravotnictví nebo v akademické sféře jako vysokoškolský učitel.

Více informací

Zubní lékařství

Chcete být odborníkem zabývající se prevencí a léčbou onemocnění dutiny ústní jako je zubní kaz, onemocnění závěsného aparátu zubů (parodontu) nebo náhradou ztracených zubů jak u dětí, tak i u dospělých pacientů? Můžete se specializovat v ortodoncii (rovnání zubů) a maxilofaciální chirurgii (oboru, který řeší často ve spolupráci s lékaři dalších odborností – jako je ORL či oční, problematiku úrazů orofaciální oblasti a zabývá se léčbou nádorů v této lokalitě).

Více informací

Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví – Embryolog

Chcete se stát klinickým embryologem, blíže proniknout do podstaty a zákonitosti vzniku a vývoje lidského zárodku, pomáhat párům s poruchami plodnosti na cestě k vytouženému dítěti? Během pětiletého studia kromě tréninku v laboratořích získáte znalosti a dovednosti v rámci odborných praxí ve fakultních nemocnicích i privátních centrech asistované reprodukce.  

Více informací

Proč jít studovat Všeobecné lékařství k nám?

O čem je embryologie a jak vypadá studium?

Třetím rokem máte možnost se přihlásit na pětiletý studijní program Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví – Embryolog, který je jediný svého druhu v ČR. Ucelený pohled na to, v čem studium embryologie spočívá, kde bude probíhat vaše výuka a co je na embryologické praxi jednou z nejtěžších technik, můžete shlédnout ve videoreportáži MUNI TV.

VIDEOREPORTÁŽ MUNI TV

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info